Σίμος: «Στόχος να επιδιώξουμε την διάκριση»

Σίμος: «Στόχος να επιδιώξουμε την διάκριση»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, λέγοντας πως έχει ως στόχο να προσπαθήσει για την διάκριση της ομάδας.

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος, μίλησε για την μάχη που θα δώσει η ομάδα του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, με πρεμιέρα κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στους λόγους που δέχτηκε την πρόταση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει θέσει για την Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δέχθηκα με χαρά την πρόκληση να αναλάβω την Εθνική Ελπίδων, είναι ότι πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών της.

Στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα παραπάνω στοιχεία και μέσα από τη δουλειά μας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο θα επιδεικνύει αγωνιστικότητα και ομαδικό πνεύμα, ώστε να επιδιώξουμε τη διάκριση. Η προσπάθειά μας αυτή ξεκινά άμεσα, από την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα μας, το εκτός έδρας ματς με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ