Γαλανόπουλος: «Πέρασα ένα δύσκολο χρόνο, με εμπιστεύεται ο Φαν Σιπ»

Γαλανόπουλος: «Πέρασα ένα δύσκολο χρόνο, με εμπιστεύεται ο Φαν Σιπ»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος σε δηλώσεις του για το ματς της Εθνικής με τη Νορβηγία, αναφέρθηκε στις δικές του δυσκολίες λόγω του τραυματισμού του, αλλά και στην εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το κυριακάτικο φιλικό με τη Νορβηγία αλλά και για την δική του πορεία και τις δυσκολίες που είχε με τον τραυματισμό του, ενώ στάθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του ο Φαν Σιπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου:

«Φόρεσα ξανά το εθνόσημο μετά από καιρό. Ένιωσα σαν να το φόρεσα ξανά πρώτη φορά. Πέρασα ένα δύσκολο χρόνο και σε συνδυασμό με την πανδημία ήταν διπλά δυσάρεστα για μένα. Η ομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές, το κλίμα είναι ακριβώς όπως το άφησα. Ο καθένας δίνει μέσα στο γήπεδο τη ζωή του για τον άλλον κι αυτό φαίνεται. Ασχέτως από το αποτελέσματα, αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η ενέργεια που βγάζουμε το δείχνει.

Ο προπονητής μας, και δεν θέλω να τον καλοπιάσω, είναι από τους λίγους που έμπρακτα που δείχνει ότι με εμπιστεύεται, το νιώθω και το δείχνω μέσα στο γήπεδο.

Όταν βλέπεις τον κ. Ζαγοράκη μπροστά σου αυτό σου προκαλεί κάτι. Εμένα μου δημιουργεί ανατριχίλα, εικόνες από την παιδική ηλικία κι αυτό τα λέει όλα.

Το ματς με τη Νορβηγία είναι το τελευταίο της σεζόν, υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση. Όλα όμως μένουν στην άκρη, όταν παίζεις με το εθνόσημο όλα πάνε στην άκρη. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πάλι και μετά ξεκουραζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ