Νιώθει καλύτερα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ελπίζει η εθνική Ισπανίας

Νιώθει καλύτερα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ελπίζει η εθνική Ισπανίας

Η κατάσταση τραυματισμού του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει παρουσιάσει βελτίωση, με την Ισπανία να ελπίζει πως ίσως προλάβει την αποστολή για τους Ολυμπιακούς.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υπέστη έναν τραυματισμό στον ώμο πριν μία εβδομάδα στη φιλική αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γαλλία με τις εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για αρκετό διάστημα απουσίας από τα παρκέ, γεγονός που ανάγκασε τον Σέρχιο Σκαριόλο να μην τον υπολογίσει για την τελική αποστολή της «Φούρια Ρόχα» ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρόλα αυτά, ο 25χρονος φόργουορντ έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση στη διαδικασία αποθεραπείας του και πλέον κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να δώσει το παρών στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ο Ερνανγκόμεθ θα ταξιδέψει μαζί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Λας Βέγκας, όπου θα δοθούν κάποια φιλικά και εκεί θα συναντηθεί με το ιατρικό επιτελείο της νυν ομάδας του, των Μινεσότα Τίμπεργουλβς το οποίο θα αποφασίσει αν θα επιτρέψει στον Ισπανό να ενισχύσει τη χώρα του στο ολυμπιακό τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ