Θέλει το «μπαμ» με Βενγκέρ η Εθνική Ελβετίας

Θέλει το «μπαμ» με Βενγκέρ η Εθνική Ελβετίας

Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αποχώρησε από την Εθνική Ελβετίας, με την ομοσπονδία να θέλει να κάνει το «μπαμ» και να υπογράψει τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αποχώρησε μετά από εφτά χρόνια από τον πάγκο της Εθνικής Ελβετίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ligue 1 και την Μπορντό.

Η ελβετική ομοσπονδία ψάχνει τον αντικαταστάτη του και θέλει να προκαλέσει σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο λόγος είναι πως έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αρσέν Βενγκέρ και θα προσπαθήσει να κάνει το «μπαμ».

Ο Αλσατός τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της Άρσεναλ το 2018 και μετά από 22 χρόνια παρουσίας στους «Κανονιέρηδες». Από το 2019 έχει αναλάβει το ρόλο του υπευθύνου ανάπτυξης ποδοσφαίρου για την FIFA, έχοντας κατά καιρούς προτείνει διάφορα πράγματα, όπως την διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια.

Ο Βενγκέρ δεν έχει προπονήσει ποτέ στην καριέρα του κάποια Εθνική ομάδα και η Ελβετία θέλει να τον πείσει να το κάνει στα 71 του. Οι Ελβετοί προέρχονται από μια πολύ καλή πορεία στο πρόσφατο Euro, καθώς έφτασαν μέχρι τους «8», έχοντας προηγουμένους αποκλείσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ