Στη Ντόχα ο αγώνας Κίνα-Ιαπωνία για το Μουντιάλ 2022

Στη Ντόχα ο αγώνας Κίνα-Ιαπωνία για το Μουντιάλ 2022

Η αναμέτρηση της Κίνας με την Ιαπωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 θα διεξαχθεί στη Ντόχα.

Ο αγώνας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ανάμεσα στην Κίνα και την Ιαπωνία, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, μετακινήθηκε στην Ντόχα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κίνα, αλλά, λόγω των αυστηρών περιορισμών καραντίνας που επιβλήθηκαν από τις αρχές, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, άλλαξε έδρα διεξαγωγής.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι της Κίνας για τα προκριματικά που άλλαξε έδρα, αφού οι Αυστραλοί ανέφεραν νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο αγώνας στις 2 Σεπτεμβρίου εναντίον των «Socceroos», που είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Σίδνεϊ, θα γίνει στο εξωτερικό.

Η Κίνα, η Ιαπωνία και η Αυστραλία είναι στον 2ο όμιλο του τρίτου γύρου της ηπείρου για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μαζί με τη Σαουδική Αραβία, το Βιετνάμ και το Ομάν.

Οι πρώτες δύο ομάδες του γκρουπ προκρίνονται για το Μουντιάλ του Κατάρ μαζί με τις πρώτες δύο ομάδες από τον 1ο όμιλο. Οι ομάδες που θα κατακτήσουν την τρίτη θέση στους δύο ομίλους θα αναμετρηθούν σε μπαράζ, προκειμένου να κριθεί ποια ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ μέσω αγώνων πλέι οφ με ομάδα από άλλη συνομοσπονδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ