Στο ΟΑΚΑ το Ελλάδα – Ελβετία

Στο ΟΑΚΑ το Ελλάδα – Ελβετία

Στο ΟΑΚΑ και όχι στην Τούμπα αποφασίστηκε να διεξαχθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Ελβετία (23/3), υπό τον φόβο εντάσεων μετά τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και την εισβολή του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη.

Η ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να αλλάξει την έδρα του φιλικού της Εθνικής μας ομάδας με την Ελβετία (23/3), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και όχι στην Τούμπα, όπως είχε αποκαλύψει από χθες to10.gr.

Το ΟΑΚΑ αναμφίβολα πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού διεθνών προδιαγραφών, με το φιλικό κόντρα στην Ελεβτία να είναι το πρώτο για τη «γαλανόλευκη» στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στο δρόμο για το Nations League και τα προκριματικά του Euro 2020.

Η Τούμπα κρίθηκε επικίνδυνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μετά όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, με την εισβολή του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη, και υπό το φόβο εντάσεων και επεισοδίων, αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί αυτή τη στιγμή εκεί ένα παιχνίδι της Εθνικής.

Οι περιπτώσεις του Παγκρήτιου και του AEL FC Arena εξετάστηκαν, αλλά τελικά προτιμήθηκε η ασφαλέστερη επιλογή, που είναι το ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ