Αιχμηρό μήνυμα Καραπαπά για την αλλαγή έδρας του φιλικού της Εθνικής (pic)

Αιχμηρό μήνυμα Καραπαπά για την αλλαγή έδρας του φιλικού της Εθνικής (pic)

Η Τούμπα κρίθηκε επικίνδυνη μετά τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ κι έτσι η ΕΠΟ αποφάσισε να αλλάξει την έδρα του φιλικού της Εθνικής. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κων/νος Καραπαπάς, σχολίασε την εν λόγω απόφαση τονίζοντας πώς περιμένει τα σχόλια όσων μέμφονταν την καταλληλότητα του Γ. Καραϊσκάκης

Η ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ελβετία (23/3), και όχι στην Τούμπα όπως είχε αρχικά αποφασισθεί, μετά τα όσα στιγμάτισαν το κυριακάτι ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ με την ένοπλη εισβολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Την απόφαση αυτή της ελληνική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, σχόλιασε με εμφανής ειρωνική διάθεση ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς! Συγκεκριμένα κάλεσε τους «πύρινους σχολιογράφους» που στηλίτευαν την καταλληλότητα του Γεώργιος Καραϊσκάκης, την μέχρι πρότινος έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, να πάρουν θέση! Παράλληλα σχολίασε και την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων που ανέλαβε το Epsilon Tv.

Αναλυτικά έγραψε στο επίσημο προφίλ του στο facebook: «Τελικά θα γίνει στο ΟΑΚΑ το Ελλάδα-Ελβετία. Περιμένουμε τους πύρινους σχολιογράφους που μας έλεγαν ότι το Καραισκάκη είναι ακατάλληλο να μας πουν τη γνώμη τους για το ότι η Τούμπα κρίθηκε ακατάλληλη και επικίνδυνη πριν καν παίξει εκεί η Εθνική. Πάντως το ματς θα το δείξει ο Φουρθιώτης.»

Δείτε τη δημοσίευση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ