O Κριστιάνο έγραψε ιστορία και υπέγραψε ιστορική ανατροπή

O Κριστιάνο έγραψε ιστορία και υπέγραψε ιστορική ανατροπή

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει δύο φορές και να γίνεται πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων, η Πορτογαλία έκανε μια απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά με την Ιρλανδία επικρατώντας με σκορ 2-1.

Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 συνεχίζονται, με την Πορτογαλία να κάνει μια απίστευτη ανατροπή κόντρα στην Ιρλανδία και από εκεί που έχανε 1-0 στο 89′ κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο νέος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 15′ και είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ όταν ο Έγκαν έκανε το 0-1 και έβαλε μπροστά την Ιρλανδία. Όμως ο «CR7» δεν είχε όρεξη για παιχνίδια και στο 89΄ισοφάρισε σε 1-1. Φυσικά δεν έμεινε εκεί αφού στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χάρισε τη νίκη στην Πορτογαλία και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων, φτάνοντας τα 111 τέρματα.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Γαλλία δεν κατάφερε να κερδίσει τη Βοσνία, μένοντας στο 1-1. Ο Έντιν Τζέκο άνοιξε το σκορ στο 36′, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να κάνει το 1-1 στο 40′ το οποίο και έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη βαριά ήττα υπέστη η Κύπρος με σκορ 3-0 από τη Μάλτα εκτός έδρας. Η αποβολή του Σωτηρίου στο 40′ έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς, καθώς έπειτα από μόλις τέσσερα λεπτά, ο Ατάρντ έκανε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 46′ ο Μπονγκ διπλασίασε τα τέρματά της Μάλτας για το 2-0, με τον Ατάρντ στο 54′ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό 3-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1ος Ομιλος

Πορτογαλία – Ιρλανδία 2-1
Λουξεμβούργο – Αζερμπαϊτζάν 2-1

4ος Ομιλος

Γαλλία – Βοσνιά/Ερζεγοβίνη 1-1
Καζακστάν – Ουκρανία 2-2

6ος Ομιλος

Δανία – Σκωτία 2-0
Νησιά Φερόε – Ισραήλ 0-4
Μολδαβία – Αυστρία 0-1

7ος Ομιλος

Νορβηγία – Ολλανδία 1-1
Τουρκία – Μαυροβούνιο 2-2
Λετονία – Γιβραλτάρ 3-1

8ος Ομιλος

Ρωσία – Κροατία 0-0
Μάλτα –  Κύπρος 3-0
Σλοβενία – Σλοβακία 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ