Γεωργία – Κόσοβο 0-1 – Οι Κοσοβάροι έδειξαν τα δόντια τους

Γεωργία – Κόσοβο 0-1 – Οι Κοσοβάροι έδειξαν τα δόντια τους

Το Κόσοβο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γεωργία (0-1) και έδειξε τα... δόντια του ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική.

Το Κόσοβο έκανε την έκπληξη και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο εκτός έδρςα παιχνίδι με τη Γεωργία (0-1). Το αυτογκόλ του Ντάβιτ Χοχολάβα στο 18ο λεπτό χάρισε στους Κοσοβάρους ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πριν τη μάχη με την Ελλάδα.

Το Κόσοβο δεν είχε ούτε έναν βαθμό μετά τα πρώτα δύο ματς, καθώς ηττήθηκε και στα δύο, όμως με τη σημερινή του νίκη προσπέρασε τη «γαλανόλευκη», η οποία όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Την Κυριακή (5/9, 21:45) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενείται στην Πρίστινα από τους Κοσοβάρους σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερης σημασίας.

Από την άλλη, η Γεωργία με αυτή την ήττα έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε να δώσει το παρών στη διοργάνωση του Κατάρ, καθώς μετά από 4 παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό, όντας στην τελευταία θέση του ομίλου.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βιλί Σανιόλ): Λόρια, Χαμπράτζε, Κάσια, Χοχολάβα, Αζάροβ, Αμπουριάνια, Κανκάβα, Τσιταϊσβίλι, Κιταϊσβίλι, Βάκο, Κβιλιτάια.

ΚΟΣΟΒΟ (Μπερνάρ Σαλόντ): Μούριτς, Βόιβοντα, Ράχμανι, Αλίτι, Χαντέργιοναϊ, Χάλιμι, Ντρέσεβιτς, Μπερίσα, Καστράτι, Ράσανι, Μούρικι.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ισπανία (3 ματς) 7 (6-3)

2. Σουηδία (2 ματς) 6 (4-0)

3. Κόσοβο (3 ματς) 3 (2-6)

4. Ελλάδα (2 ματς) 2 (2-2)

5. Γεωργία (4 ματς) 1 (2-5)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ