Σίμος – «Στόχος να βρει ρυθμό η Εθνική Ελπίδων»

Σίμος – «Στόχος να βρει ρυθμό η Εθνική Ελπίδων»

Στην αγωνιστική απραξεία των ποδοσφαιριστών του, στάθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος, μετά το 1-1 με τη Δανία.

Παρότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελπίδων δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, κατάφεραν να σταθούν καλά απέναντι στη Δανία στην Κοπεγχάγη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στην αγωνιστική απραξεία των ποδοσφαιριστών του, από τους οποίους έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το φιλικό με τη Δανία.

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία βρίσκεται και σε σαφώς υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας από εμάς. Οι ποδοσφαιριστές μας κατέβαλαν μια καλή προσπάθεια η οποία είχε αρκετά από τα τακτικά και πνευματικά χαρακτηριστικά που θέλουμε να βλέπουμε στους αγώνες μας. Στόχος αυτού του φιλικού ήταν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Το θετικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και βρίσκονται στη διάθεσή μας. Από αύριο επικεντρωνόμαστε στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ισλανδία για τα προκριματικά του EURO.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία μας για όσα μας προσφέρει, μεταξύ των οποίων είναι και η διοργάνωση δυνατών φιλικών όπως αυτό με τη Δανία. Επίσης πρέπει να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και στην ομοσπονδία της Δανίας για τη φιλοξενία, την οποία ελπίζουμε να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ