«Καθάρισε» με Λίνγκαρντ η Αγγλία (4-0), μεγάλη νίκη για την Αλβανία (1-0)

«Καθάρισε» με Λίνγκαρντ η Αγγλία (4-0), μεγάλη νίκη για την Αλβανία (1-0)

Η Αγγλία με πρωταγωνιστή τον Τζέσε Λίνγκαρντ διέσυρε την Ανδόρρα με 4-0, ενώ η Αλβανία πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Ουγγαρίας με 1-0.

Εύκολο απόγευμα είχε η Αγγλία κόντρα στην Ανδόρρα, της οποίας επικράτησε με 4-0, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Τζέσε Λίνγκαρντ, που πέτυχε δύο τέρματα. Έτσι, τα «λιοντάρια» έκαναν το 5 στα 5 σε νίκες και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου.

Οι Άγγλοι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την Ανδόρρα να μην μπορεί να κάνει καθόλου αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 18′ με γκολ του Λίνγκαρντ και στο δεύτερο μέρος έκαναν… πάρτι.

Συγκεκριμένα, στο 72′ ο Χάρι Κέιν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του από την άσπρη βούλα, ενώ μετά από 6 λεπτά ο Λίνγκαρντ διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ. Στο 85′ ο Σάκα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Την ίδια ώρα, στο Ελμπασάν, η Αλβανία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επικράτησε με 1-0 της Ουγγαρίας χάρη σε γκολ του Μπρόγια στο 87ο λεπτό. Αυτή ήταν μια μεγάλη νίκη για τους Αλβανούς, που πλέον βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Λευκορωσία – Ουαλία 2-3

Αγγλία – Ανδόρρα 4-0

Αλβανία – Ουγγαρία 1-0

Ισλανδία – Β. Μακεδονία 2-2

Βουλγαρία – Λιθουανία 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ