Μέσι – «Μας αντιμετώπιζαν σαν αποτυχημένους»

Μέσι – «Μας αντιμετώπιζαν σαν αποτυχημένους»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στο ESPN για την Εθνική Αργεντινής και το πως έχουν αλλάξει τα πράγματα μετά την κατάκτηση του Copa América.

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Copa América το καλοκαίρι του 2021, συμπληρώνοντας στο βιογραφικό του ένα σημαντικό κενό που έλειπε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και αναφέρθηκε στον τρόπο που  αντιμετώπιζαν τους ποδοσφαιριστές της Αλμπισελέστε στις χρονιές των αποτυχιών και πως έχει αλλάξει πλέον η κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα που κερδίζουμε είναι όλα όμορφα. Πάντα πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και δεν είναι έτσι. Δεν ήμασταν οι χειρότεροι όταν χάναμε στους τελικούς, ούτε οι καλύτεροι για την κατάκτηση του Copa América. Το σημαντικό είναι να τα αφήσουμε όλα. Αν δεν γίνεται, δεν γίνεται … Κέρδισε ένα. Το να φτάσεις στους τελικούς δεν είναι λίγο και δεν εκτιμήθηκε, το αντίθετο συνέβη.

Πριν μας αντιμετώπιζαν ως αποτυχημένους και δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Τις πρώτες 15 ημέρες που έφυγα μετά από ένα τουρνουά με την Αργεντινή ήμουν πικραμένος, χωρίς να θέλω τίποτα. Και μετά τη Βραζιλία ήταν οι πρώτες καλές διακοπές.

Υπήρχε ένα μέρος της δημοσιογραφίας που μας αντιμετώπιζε ως αποτυχημένους. Μας είπαν ότι δεν νιώθουμε τη φανέλα, μας ζήτησαν να μην παίξουμε άλλο στην εθνική ομάδα και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο μας. Ήμασταν οι πρώτοι που θέλαμε να γίνουμε πρωταθλητές και δεν συμβαίνουν όλα για να κερδίζουμε και να χάνουμε.

Θέλουμε να δείξουμε το Κύπελλο στον κόσμο, να μπορούμε να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο. Ήμασταν κοντά πολλές φορές και τώρα που συνέβη πρέπει να τον απολαύσουμε στο έπακρο. Είναι ένα θεαματικό γκρουπ. προέκυψε στο Copa América το 2019. Είχε έναν πολύ σαφή στόχο, δεν το ένοιαζε τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ