Βαριά ήττα από την πανίσχυρη Γαλλία η Εθνική γυναικών (10-0)

Βαριά ήττα από την πανίσχυρη Γαλλία η Εθνική γυναικών (10-0)

Η Εθνική γυναικών γνώρισε συντριπτική ήττα από τη Γαλλία με 10-0 στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023

Το έργο της Εθνικής γυναικών ήταν εξ αρχής πάρα πολύ δυύσκολο απέναντι στο Νο.5 του κόσμου, Γαλλία και το αποτέλεσμα το επιβεβαίωσε αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με το βαρύ 10-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Οι Γαλλίδες ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί, προηγήθηκαν ακόμα και με 7-0 από το ημίχρονο και με κορυφαία την Κατοτό που πέτυχε 4 τέρματα, έφυγαν με ένα πολύ άνετο «διπλό» από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας, στο ίδιο γήπεδο κόντρα στο Καζακστάν την ερχόμενη Τρίτη (21/09, 20:00).

Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με Γαλλία, Καζακστάν, Ουαλία, Εσθονία και Σλοβενία. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023, που θα συνδιοργανωθεί από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, από την ευρωπαϊκή ζώνη θα προκριθούν 11 ομάδες και άλλη μία θα παίξει σε αγώνες μπαράζ με Εθνικές άλλων συνομοσπονδιών.

Απευθείας στην τελική φάση της Ωκεανίας θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι επικεφαλής των 9 ευρωπαϊκών ομίλων. Οι επιπλέον 2 θέσεις θα προκύψουν ύστερα από αγώνες πλέι οφ. Τα play offs της ευρωπαϊκής ζώνης θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις. Στην 1η φάση των πλέι οφ θα αναμετρηθούν οι έξι χειρότερες δεύτερες των 9 ομίλων. Οι τρεις νικήτριες εξ αυτών και οι ισάριθμες καλύτερες δεύτερες των άλλων ομίλων θα περάσουν στη 2η φάση των πλέι οφ. Τις δύο ευρωπαϊκές θέσεις θα πάρουν οι νικήτριες των πλέι οφ με τα καλύτερα αποτελέσματα στην προκριματική φάση και στη 2η φάση των πλέι οφ. Η τρίτη νικήτρια της 2ης φάσης θα δώσει αγώνες μπαράζ με Εθνικές ομάδες από άλλες ηπείρους.


Ελλάδα
: Βλασιάδου, Μίτκου (46΄ Πατερνά), Γκάτσου, Κακαμπούκη (73΄ Στράντζαλη), Σιδηρά (46΄ Καραπέτσα), Μάρκου, Σαρρή (64΄ Πούλιου), Γιαννακά, Μοραΐτου, Παλαμά, Χαμαλίδου (64΄ Σπυριδωνίδου).

Γαλλία: Πεϊρό-Μανίν, Ρενάρ, Τοράν, Τουνκαρά, Τολετί (46΄ Νταλί), Καρτσαουΐ, Γκεγιορό, Κατοτό (57΄ Μαλάρ), Μαϊρί (69΄ Κελιφί), Ντιανί (58΄ Ασιγί), Μπιλμπό (46΄ Μπισί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ