Σερβία Κ21 – Βασικός και αρχηγός ο Μάρκοβιτς!

Σερβία Κ21 – Βασικός και αρχηγός ο Μάρκοβιτς!

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού έβγαλε 90άλεπτο στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Σερβίας με την Αρμενία (4-1), για τα προκριματικά του Euro U21.

Βασικός και αναντικατάστατος είναι στην Κ21 της Σερβίας ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Ο νεαρός σέντερ μπακ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μια ακόμα εμφάνιση με την εθνική ομάδα U21 της χώρας του και τη βοήθησε να πάρει τη νίκη με 4-1 απέναντι στην Αρμενία για τα προκριματικά του Euro U21.

Ο κεντρικός αμυντικός των Ερυθρόλευκων μάλιστα ήταν ο αρχηγός της Σερβίας, με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς να είναι ένα χωρίς αμφιβολία ένα από τα αστέρια των Πλάβι. Οι Αρμένιοι προηγήθηκαν στο 36’ με τον Μιρζόγιαν, με τους Σέρβους στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίζουν τούμπα το παιχνίδι και να παίρνουν τη νίκη με τα γκολ των Εράκοβιτς (56’), Ν. Τέρζιτς (85’), Σ. Τέρζιτς (88’) και Γκάβριτς (90+6’).

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Σερβίας στα προκριματικά του Euro U21, με τους Πλάβι να έχουν 4 πόντους σε τρία ματς και να βρίσκονται στην 4η θέση του ομίλου. Στην κορυφή είναι η Ουκρανία με 6 πόντους σε δύο παιχνίδια, ενώ ακολουθούν τα Νησιά Φερόες (5 β., 4 ματς) και Γαλλία (4 β., 2 παιχνίδια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ