Αιχμές Σάντος για Σόλσκιερ – «Ο Ρονάλντο χρειάζεται χρόνο συμμετοχής»

Αιχμές Σάντος για Σόλσκιερ – «Ο Ρονάλντο χρειάζεται χρόνο συμμετοχής»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας πριν την αναμέτρηση με το Κατάρ, άφησε αιχμές για τον τρόπο που διαχειρίζεται τον χρόνο συμμετοχής του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, του φιλικού προετοιμασίας της Εθνικής Πορτογαλίας, πετυχαίνοντας και γκολ, στο 3-0 επί του Κατάρ.

Πριν από το παιχνίδι, ο Φερνάντο Σάντος είχε αφήσει αιχμές προς τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον χρόνο συμμετοχής του Πορτογάλου άσου στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας: «Ο Ρονάλντο θα παίξει στο παιχνίδι με το Κατάρ γιατί χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Είναι σημαντικό για εκείνον σε αυτό το στάδιο. Το τελευταίο πλήρες παιχνίδι που έπαιξε ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ στις 29/09. Αν παίξει λοιπόν μόνο κόντρα στο Λουξεμβούργο θα έχει πρακτικά 15 ημέρες χωρίς αγώνες σε υψηλή ένταση. Ετσι κόντρα στο Κατάρ είτε θα ξεκινήσει βασικός, είτε θα μπει στο β’ ημίχρονο ώστε ο αγωνιστικός του ρυθμός να είναι στο μέγιστο δυνατό με το Λουξεμβούργο».

Υπενθυμίζεται πως στο ματς με την Έβερτον ο Ρονάλντο δεν βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να ασκηθεί κριτική στον Σόλσκιερ, μετά το τελικό 1-1 στο Ολντ Τράφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ