Επίσημο – Αναβλήθηκε το παιχνίδι των Ελπίδων

Επίσημο – Αναβλήθηκε το παιχνίδι των Ελπίδων

Η Ομοσπονδία της Κύπρου ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στην Εθνική ομάδα Ελπίδων της χώρας μας.

Ηταν δεδομένο μετά τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στην Εθνική ομάδα Ελπίδων της χώρας μας, ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο, με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ανακοινώνει την αναβολή του παιχνιδιού των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2022.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης (12/10, 19:00), αλλά αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στο γαλανόλευκο στρατόπεδο.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, πολλά από τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν οι διεθνείς μας βγήκαν θετικά. Η διασπορά του Covid-19 στο εσωτερικό της γαλανόλευκης μάλιστα φαίνεται πως είναι πολύ μεγάλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα φτάνουν διψήφιο αριθμό.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA για να αποχωρήσει η ομάδα του Σίμου από την Κύπρο. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί με πτήση τσάρτερ.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Κύπρου:

Η ΚΟΠ ενημερώνει ότι μετά από απόφαση της UEFA, αναβλήθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων με την Ελλάδα.

Η απόφαση λήφθηκε μετά τη διενέργεια ελέγχου, όπου βρέθηκαν μαζικά θετικά κρούσματα Covid-19 στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ελλάδας.

Για την απόφαση της αναβολής, ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες από τον παρατηρητή του αγώνα.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας που έχουν εντοπιστεί θετικά, δεν έχουν έρθει σε επαφή με μέλη της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο Δασάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ