Εθνική Βραζιλίας : Συμφωνία με Τότεναμ για τις εγκαταστάσεις

Εθνική Βραζιλίας : Συμφωνία με Τότεναμ για τις εγκαταστάσεις

Τη συμφωνία της με την Τότεναμ για τη χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων της κατά την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας.

Η Βραζιλία προκρίθηκε ως πρώτη στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την προκριματική ζώνη της Βόρειας Αμερικής (την ακολούθησαν Ουρουγουάη, Αργεντινή, Κολομβία και Περού), συνεπώς θα δώσει το «παρών» και στην 21η έκδοση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού τουρνουά, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Εν όψει λοιπόν της προετοιμασίας της για την παρουσία της στο Μουντιάλ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του καφέ έφθασε σε συμφωνία με την Τότεναμ για την χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων της. Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της «Σελεσάο» θα δουλέψουν στο προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων για ένα δεκαήμερο, από τις 28 Μαΐου ως τις 6 Ιουνίου, προετοιμαζόμενοι σε αυτό για τα φιλικά με Κροατία (3/6, σε αγγλικό γήπεδο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί) και Αυστρία (10/6 στη Βιέννη), την πρόβα τζενεράλε δηλαδή πριν την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ, στις 17 του μήνα.

Στη διάθεση της βραζιλιάνικης αποστολής θα είναι δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα γυμναστήριο και μια πισίνα, όπως επίσης και δωμάτια του νεότευκτου ξενοδοχείου που βρίσκεται εντός του προπονητικού κέντρου. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Τίτε θα δώσει δύο δυνατά φιλικά τις προσεχείς ημέρες, με Ρωσία στη Μόσχα στις 23 Μαρτίου και με Γερμανία στο Βερολίνο τέσσερις ημέρες αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ