Ζιρού – «Ο Μπενζεμά άλλαξε τον τρόπο του παιχνιδιού μας»

Ζιρού – «Ο Μπενζεμά άλλαξε τον τρόπο του παιχνιδιού μας»

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας και τόνισε πως έχει αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του για το γαλλικό ποδόσφαιρο και επί σειρά ετών, υπήρξε βασικό στέλεχος στην «γραμμή κρούσης» των «τρικολόρ», οι οποίοι το 2018 κατέκτησαν το παγκόσμιο κύπελλο στην Ρωσία.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, ο έμπειρος επιθετικός της Μίλαν, μετρά ελάχιστες παρουσίες στην 11αδα των «πετεινών, δεδομένης της επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα και στις επιπτώσεις αυτής της επιστροφής, ο Ζιρού δεν έκρυψε τα λόγια του: «Αυτή η επιστροφή, δημιούργησε μια τακτική ανισορροπία σε επίπεδο ομάδας, αλλά και στον τρόπο που παίζουμε. Το λέω ειλικρινά, και χωρίς τίποτα εναντίον του Καρίμ. Πολλά έχουν συμβεί χωρίς να φέρει ευθύνη.

Το έχουμε παρατηρήσει σε κάποια ματς. Ο Μπενζεμά, άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού μας, που είχε καθιερωθεί με συγκεκριμένο επιθετικό προφίλ για πέντε χρόνια. Και η ομάδα χρειάσθηκε πολύ χρόνο για να προσαρμοσθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ