Ζόμερ – «Οι Γάλλοι ήταν αλλαζόνες στο EURO»

Ζόμερ – «Οι Γάλλοι ήταν αλλαζόνες στο EURO»

Ο Γιαν Ζόμερ θυμήθηκε τη μεγάλη πρόκριση της Ελβετίας επί της Γαλλίας στο EURO 2020.

Ο αποκλεισμός της Γαλλίας από την Ελβετία στην «φάση των 16», ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη που σημειώθηκε στο EURO του περασμένου καλοκαιριού.

Με πρωταγωνιστή τον Γιαν Ζόμερ, οι Ελβετοί απέκλεισαν, στις 28 Ιουνίου, τους «τρικολόρ» στα πέναλτι με 5-4, καθώς στα 90 λεπτά και στην παράταση, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

Μιλώντας στο «Eleven Sports», ο έμπειρος Ελβετός τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ, θυμήθηκε τι συνέβη εκείνο το βράδυ: «Δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, χάναμε με 3-1. Κανονικά, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα σε τέτοιου είδους ματς. Ομως κάτι νιώσαμε και είπαμε μέσα μας ότι δεν μπορεί να τελειώσει. Είδαμε κατά την διάρκεια του αγώνα και ειδικά όταν σκόραραν το τελευταίο γκολ, ότι νόμιζαν πως είχαν προκριθεί στα προημιτελικά.

Ηταν η ευκαιρία μας, κοιταχτήκαμε και είπαμε μέσα μας ότι έπρεπε να το εκμεταλλευθούμε. Και τελικά, νικήσαμε. Ασφαλώς και οι Γάλλοι ήταν αλλαζόνες! Αλλά αυτό, ήταν προς όφελός μας, γιατί κανείς δεν πίστευε ότι η Ελβετία θα μπορούσε να νικήσει την Γαλλία. Ηταν λοιπόν μια ευκαιρία για εμάς και ξέραμε πως να την αρπάξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ