Μπουφόν – «Στο Μουντιάλ δεν προλαβαίνεις να χαρείς ούτε τις νίκες»

Μπουφόν – «Στο Μουντιάλ δεν προλαβαίνεις να χαρείς ούτε τις νίκες»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια ενός Μουντιάλ, τονίζοντας ότι οι παίκτες δεν προλαβαίνουν να χαρούν ούτε τις νίκες.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που σε ηλικία 43 ετών συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει, δηλαδή να παίζει ποδόσφαιρο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην πρώτη του ποδοσφαιρική αγάπη, την Πάρμα στην Serie B, θέλει να βρεθεί στο Κατάρ για να παίξει σε Μουντιάλ για μια τελευταία φορά στην καριέρα του.

Ο Ιταλός γκολκίπερ μίλωντας στη γνωστή ιστοσελίδα «433», μίλησε για τα όσα συνέβησαν στη Γερμανία το 2006, όταν η εθνική ομάδα της πατρίδας του αναρριχήθηκε στην κορυφή του κόσμου και με αφορμή αυτό αναφέρθηκε στα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια ενός Μουντιάλ.

«Οι ευθύνες και οι απαιτήσεις που σε βαραίνουν σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, σε κάνουν να μην μπορείς και να μην προλαβαίνεις να χαρείς ούτε τις νίκες.

Μετά τον θρίαμβο στον τελικό με τη Γαλλία το πρώτο συναίσθημα ήταν η ανακούφιση που τελείωσε όλο αυτό το δύσκολο τουρνουά. Δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντική ήταν εκείνη η στιγμή στην καριέρα μου, αφού μόλις είχαμε κατακτήσει το τρόπαιο. Μετά κατάλαβα πως έπρεπε να αισθάνομαι περήφανος…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τζίτζι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ