Εθνική Ιταλίας – Επέστρεψε ο Ντε Ρόσι (pic)

Εθνική Ιταλίας – Επέστρεψε ο Ντε Ρόσι (pic)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας, για να την ενισχύσει από το πόστο του βοηθού προπονητή και όχι μόνο.

Αυτό και αν θεωρείται μεγάλη επιστροφή. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανοίγει ένα ακόμα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία της Εθνικής Ιταλίας, καθώς συμφώνησε με τους  ανθρώπους των «ατζούρι» τόσο για την θέση του βοηθού του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της ομάδας, όσο και για το πόστο στις μικρές εθνικές.

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα επιστρέφει σε μία περίοδο που η «σκουάντρα ατζούρα» δεν διανύει και την καλύτερή της κατάσταση, καθώς τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παίξει αγώνες μπαράζ για την πρόκρισή της στο Κατάρ.

Ο 38χρονος με την ισχυρή του προσωπικότητα θα προσπαθήσει να επαναφέρει τους πρωταθλητές Ευρώπης στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας στους ποδοσφαιριστές έξτρα κίνητρο και πάθος. Άλλωστε, ο ίδιος ξέρει καλά από πάθος αφού ήταν μέλος της τρομερής τότε Εθνικής Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2006, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παλαίμαχος μέσος έχει καταγράψει 117 παρουσίες με το «εθνόσημο», όντας 4ος στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές ( μόνο οι Μπουφόν, Καναβάρο και Μαλντίνι έχουν περισσότερες).

Όσον αφορά την θέση που αφορά την εποπτεία και την επίβλεψη όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ιταλίας, αυτή κατείχε μέχρι πρότινος ο Αντρέα Μπαρτζάλι, ο οποίος δεν θα αποχωρήσει, αλλά θα συνεργαστεί με τον Ρόσι, με τους δύο τους να μοιράζουν τις αρμοδιότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ