Σάντος – «Είναι θετικό που η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα μας»

Σάντος – «Είναι θετικό που η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα μας»

Ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε την κλήρωση της Πορτογαλίας για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στεκόμενος στο πλεονέκτημα της έδρας που θα έχει η ομάδα του.

Η κληρωτίδα μπορεί να μην «χαμογέλασε» στην Πορτογαλία, μιας και για να βρεθεί στο Μουντιάλ στο Κατάρ θα πρέπει να αποκλείσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, αλλά ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός οι Ίβηρες θα διεκδικήσουν την πρόκριση μέσα στο «σπίτι» τους.

Συγκεκριμένα, οι Ίβηρες κληρώθηκαν αρχικά με την Τουρκία, την οποία θα αντιμετωπίσουν στις 24 Μαρτίου του 2022, και σε περίπτωση που περάσουν το εμπόδιό της, θα διασταυρωθούν με τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία.

«Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε την Τουρκία, αυτό είναι το σημαντικότερο παιχνίδι. Έπειτα θα σκεφτούμε την επόμενη αντίπαλό μας. Ας πάρουμε τα θετικά στοιχεία από αυτή την κλήρωση. Για παράδειγμα είναι πάντα καλό να δίνουμε και τα δύο ματς εντός έδρας αν χρειαστεί. Αποφεύγουντας ένα ταξίδι για δύο ματς που απέχουν λίγες ημέρες χρονικά το ένα από το άλλο, είναι σίγουρα θετικό», ανάφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, λίγη ώρα μετά την κλήρωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ