Ρωσία – Βραζιλία 0-3

Ρωσία – Βραζιλία 0-3

Η Βραζιλία έκανε επίδειξη δύναμης στη Μόσχα, επικρατώντας 3-0 της οικοδέσποινας του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ρωσίας, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί μάλιστα η πρεμιέρα και ο τελικός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα φιλικό προετοιμασίας. Με περίπου τρεις μήνες όμως να απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα τελευταία ματς των εθνικών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους εκλέκτορες να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να καταλήξουν στους «εκλεκτούς» τους για την αποστολή που θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μετά και το φιλικό στο Λουζνίκι, γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί -μεταξύ άλλων- η πρεμιέρα και ο τελικός του Μουντιάλ 2018, ο Τίτε σίγουρα θα είναι χαρούμενος. Και αυτό γιατί η Εθνική Βραζιλίας επικράτησε 3-0 της οικοδέσποινας της διοργάνωσης Ρωσίας, βάζοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν 19 διαφορετικά πρόσωπα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν από τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με τη «Σελεσάο» να κρατά το καλύτερο για το δεύτερο 45λεπτο. Αφού προειδοποίησε στο 48′ και το 53′ με τους Παουλίνιο και Τιάγκο Σίλβα, στο 53′ άνοιξε το σκορ, με τον Μιράντα να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από απόκρουση του Ακινφέεβ.

Στο 62′ ο Φιλίπε Κουτίνιο μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Παουλίνιο (ο κορυφαίος του αγώνα για τα 71′ που αγωνίστηκε) και τέσσερα λεπτά αργότερα έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά και το τρίτο γκολ ο Τίτε ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, με τη Ρωσία να βρίσκει χώρους, να απειλεί με τους Τζαγκόεφ (69′, 87′) και Μιράντσουκ (77′) αλλά να μην καταφέρνει να πετύχει ούτε το γκολ της τιμής, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα από μια Βραζιλία που φαίνεται πλήρης και έτοιμη για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ