Ντεσάμπ – «Θα ήταν ιδανικό να είμαι άλλα δέκα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Ντεσάμπ – «Θα ήταν ιδανικό να είμαι άλλα δέκα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Το 2022 ίσως είναι η τελευταία χρονιά του Ντιντιέ Ντεσάμπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γαλλίας.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι αναμφίβολα από τους πιο πετυχημένους προπονητές που έχουν περάσει από την Εθνική Γαλλίας, καθώς υπό τις οδηγίες του οι «τρικολόρ» κατέκτησαν το 2018 το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και το Nations League του 2021.

Όμως, δεν αποκλείεται η επόμενη χρονιά να είναι η τελευταία με τον 53χρονο προπονητή στον πάγκο των «πετεινών». Και αυτό, διότι λήγει το συμβόλαιό του με την γαλλική ομοσπονδία μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο χειμώνα (21/11-18/12) στο Κατάρ.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας είχε δεχθεί ουκ ολίγες προτάσεις, τις οποίες και απέρριψε για χάρη των «τρικολόρ», ενώ αναφορικά με το μέλλον του, σχολίασε:

«Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει τον Δεκέμβριο και σε καμία περίπτωση δεν νιώθω κάποια φθορά ως προπονητής. Εάν μπορούσα να κάνω για άλλα δέκα χρόνια, αυτό που βιώνω σήμερα, θα ήταν ιδανικό. Γιατί αυτό είναι το κορυφαίο επίπεδο και αυτό, είναι το μόνο που μου αρέσει. Ξέρω πολύ καλά ότι θα σταματήσει κάποια ημέρα, θα μπορούσε να ήταν το 2013, το 2016 ή ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, το 2022, το τηλέφωνό μου, θα είναι στην… αθόρυβη λειτουργία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ