Η παρωδία με την εθνική συνεχίζεται – «Δεν βιαζόμαστε για προπονητή»

Η παρωδία με την εθνική συνεχίζεται – «Δεν βιαζόμαστε για προπονητή»

Για το θέμα με τον πάγκο της εθνικής ομάδας μίλησε ο Τάκης Φύσσας που έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της «γαλανόλευκης».

Δεν αλλάζει τίποτα στην εθνική ομάδα… Παρότι ο Φαν Σιπ αποτελεί παρελθόν εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι άνθρωποι της ΕΠΟ δεν έχουν βρει ακόμα τον διάδοχο του Ολλανδού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Και μάλιστα, φαίνεται πως η υπόθεση θα καθυστερήσει να προχωρήσει. Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της εθνικής, Τάκη Φύσσα, οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τη «γαλανόλευκη» δεν βιάζονται για την εύρεση του νέου προπονητή, καθώς το «σαφάρι» προχωράει με αργούς και βασανιστικούς ρυθμούς…

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Είμαστε σε αναζήτηση προπονητή, αλλά δεν βρισκόμαστε κοντά. Εξετάζουμε περιπτώσεις με τον Κώστα Κωνσταντινίδη. Δεν είναι ότι δεν βιαζόμαστε, αλλά δεν μπορούμε κιόλας να κάνουμε βιαστική επιλογή. Θα έρθει η στιγμή που θα ανακοινωθεί. Ο νέος προπονητής πρέπει να πατήσει στην πεπατημένη, στη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ, που η Εθνική έχει παίξει μπάλα. Ένα μοντέλο που τα παιδιά αποδέχτηκαν και τους πάει. Απλώς χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχή και αποτελεσματικότητα στο τέλος των αγώνων, για να παίρνουμε αυτό που διεκδικούμε στα παιχνίδια.

Το κεφάλαιο Φαν’τ Σιπ έχει κλείσει. Κρατάμε τα θετικά. Θεωρώ ότι έκανε αρκετά πράγματα που βοήθησαν την Εθνική. Υπάρχει μια βάση και μια ατμόσφαιρα που πρέπει να μείνει. Δεν ήταν έτσι όταν αναλάβαμε εμείς. Όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα, υπάρχει μια δυνατή βάση, αλλά δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να υπάρχουν θεμέλια για να είναι δυνατή η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ