Αρχισαν τα όργανα με το Κόπα Άφρικα – 4 κρούσματα, ανάμεσα τους παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό

Αρχισαν τα όργανα με το Κόπα Άφρικα – 4 κρούσματα, ανάμεσα τους παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό

Τέσσερα κρούσματα στην Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά – Θετικός ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Νέφτσι Μπακού.

Συναγερμός στην εθνική ομάδα της Γουινέας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικάνικης χώρας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Κόπα Αφρικα, να ανακοινώνει τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού.

Τα τρία από τα δείγματα που βγήκαν θετικά στα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και τα μέλη της εθνικής Γουινέας, ανήκουν σε ποδοσφαιριστές και μάλιστα το ένα είναι του Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Νέφτσι Μπακού.

Οι άλλοι είναι οι Μορίμπα Κουρουμά – Ουσμάν Καντέ και ο αναλυτής video Τεό Ντουμπόσκπ. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα κρούσματα έχουν απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ την Τετάρτη (29/12) άπαντες θα υποβληθούν σε νέα τεστ, τα οποία θα δείξουν εάν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Γουινέας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή της Γουινέας βρίσκεται και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Κόπα Αφρικα, που ξεκινάει στις 9 Ιανουαρίου, ενώ αντίθετα ο Μαντί Καμαρά δεν έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις και παραμένει στην Ελλάδα και στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ