Σκίμπε : «Θέλουμε να δούμε τους νέους παίκτες»

Σκίμπε : «Θέλουμε να δούμε τους νέους παίκτες»

Ο Μίκαελ Σκίμπε τόνισε πως στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Αίγυπτο θέλει να δει την ετοιμότητα των παικτών που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την ετοιμότητα των νέων παικτών θέλει να δει στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Αίγυπτο στη Ζυρίχη (27/3, 21:00) ο Μίκαελ Σκίμπε.

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως περιμένει και ένα καλύτερο συγκριτικά αποτέλεσμα με αυτό κόντρα στην Ελβετία, ενώ έκανε αναφορά και στις προσεχείς υποχρεώσεις για το Nations League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο σάιτ της ΕΠΟ:

 «Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δούμε κάποιους νέους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Από αυτούς περιμένω να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όλοι οι διεθνείς έρχονται στην Εθνική για να δείξουν ότι είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ.

Μπροστά μας έχουμε το Nations League και είναι απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ