Πορτογαλία – Ολλανδία 0-3

Πορτογαλία – Ολλανδία 0-3

Η Ολλανδία έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και διέλυσε την Πορτογαλία με 3-0, υποχρεώνοντας την στην πιο βαριά ήττα της επί Φερνάντο Σάντος!

Η Ολλανδία έριξε ένα ηχηρό «χαστούκι» στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, την οποία συνέτριψε με 3-0 στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της.

Οι «οράνιε» έκαναν εκπληκτικά πράγματα στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην πορτογαλική άμυνα έφτασαν στο τελικό σκορ του αγώνα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο! Ο Ντεπάι άνοιξε το σκορ στο 11′, για να έρθει ο Μπάμπελ στο 32′ να διπλασιάσει τα τέρματα της Ολλανδίας, με τον Φαν Ντάικ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του για το 3-0.

Οι Πορτογάλοι έμειναν με 10 παίκτες στο 60΄λόγω αποβολής του Κανσέλο και στο τέλος είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Γκέντες και Αντρέ Σίλβα να μην μπορούν να μειώσουν.

Το τελικό 3-0 σαφέστατα θα αποτελέσει ένα καμπανάκι για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, καθώς αποτελεί την πιο βαριά ήττα στη θητεία του στον πάγκο της Πορτογαλίας και μάλιστα έρχεται λίγο καιρό πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ