Γκριεζμάν : «Θα ήταν ωραία να παίζω κάθε μέρα με τον Πογκμπά»

Γκριεζμάν : «Θα ήταν ωραία να παίζω κάθε μέρα με τον Πογκμπά»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παραδέχτηκε πως θα ήθελε να αγωνίζεται συνέχεια στο πλευρό του Πολ Πογκμπά, όμως ξεκαθάρισε πως αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν τόνισε πως θα ήθελε να συνεργάζεται σε καθημερινή βάση με τον Πολ Πογκμπά, διευκρινίζοντας πάντως ότι με αυτό δεν εννοεί ότι θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 27χρονος Γάλλος σταρ το προηγούμενο διάστημα ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο των κόκκινων διαβόλων, αλλά πλέον βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα. Πάντως ο ίδιος ο Γκριεζμάν συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του, αν και στο τέλος διέψευσε πως θέλει να μεταγραφεί στη Γιουνάιτεντ.

«Θα ήταν ωραία αν μου δινόταν η ευκαιρία να παίζω κάθε μέρα με τον Πολ», παραδέχτηκε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, καλεσμένος μαζί με τον Πογκμπά σε εκπομπή του Canal+, στο πλαίσιο της οποίας ο ένας πήρε συνέντευξη από τον άλλο. «Προσοχή όμως στις παρερμηνείες. Αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι θέλω να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», έσπευσε να τονίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ