Ελλάδα – Τσεχία 3-0

Ελλάδα – Τσεχία 3-0

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως η Εθνική Ελπίδων επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 της αντίστοιχης της Τσεχίας και παρέμεινε πρώτη στον όμιλό της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εύκολο έργο είχε η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία με τους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-0 και να παραμένουν στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά από επτά αγωνιστικές, μετρώντας έξι νίκες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, δείχνοντας ότι πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Το συνδύασε με γκολ με τον Λημνιό στο 7′ να δίνει το προβάδισμα στην Εθνική με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Μανθάτη.

Ωστόσο, οι παίκτες της Εθνικής Ελπίδων δεν σταμάτησαν να πιέζουν και για δεύτερο τέρμα, το οποίο δεν άργησε να έρθει. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Κουλούρης στο 31′, μετά από ωραία ασίστ του Μανθάτη.

Τα πράγματα δεν έγιναν δύσκολα για το σύνολο του Αντώνη Νικολοπίδη ούτε όταν ο Γαλανόπουλος στο 49′ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου, ενώ είχε δει την πρώτη μόλις λίγα λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ακόμη τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδειξε την υπεροχή του κάνοντας το 3-0 στο 52′ με τον Σάλιακα.

Ελλάδα (Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Πασαλίδης, Νικολάου, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μανθάτης (75’ Χατζηδιάκος), Λημνιός (85’ Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης (82’ Βέργος)

Βαθμολογία

1. Ελλάδα 7 19
2. Κροατία 6 13
3. Τσεχία 6 10
4. Λευκορωσία 6 10
5. Μολδαβία 6 3
6. Σαν Μαρίνο 7 0

https://www.youtube.com/watch?time_continue=495&v=vhIIr5l0tvQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ