Την «έκαναν» από την εθνική Κονγκό οι Μαζουάκου και Εμποκού!

Την «έκαναν» από την εθνική Κονγκό οι Μαζουάκου και Εμποκού!

Ο Αρτούρ Μαζουακού που έπαιξε στον Ολυμπιακό, μαζί με τον Πολ Ζοσέ Εμποκού του Παναθηναϊκού και δύο ακόμα συμπαίκτες τους έφυγαν πριν από το φιλικό του Κονγκό διαμαρτυρόμενοι για τους χειρισμούς της Ομοσπονδίας.

Ο Αρτούρ Μαζουακού και ο Πολ Ζοσέ Εμποκού μαζί με τους Κακουτά και Ικοκό, την κοπάνησαν από την εθνική ομάδα του Κονγκό πριν τη φιλική αναμέτρηση με την Τανζανία εξαιτίας του τρόπου που η ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας διοργανώνει τα ταξίδια.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα είναι οι πρωταγωνιστές της ανταρσίας που έχει ξεσπάσει στην Εθνική ομάδα του Κονγκό.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο με τον οποίο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας διοργανώνει τα ταξίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, λόγω της έλλειψης χρημάτων, όμως οι τέσσερις συγκεκριμένοι παίκτες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με τον δικό τους τρόπο κι έτσι αποχώρησαν από την αποστολή.

Την προηγούμενη βδομάδα ο Τιεβί Μπουφεμά αποχώρησε κι αυτός από την εθνική, αλλά τελικά επέστρεψε αργότερα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους τέσσερις «φυγάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ