Νόιερ : «Αισιοδοξώ πως θα είμαι στη Ρωσία»

Νόιερ : «Αισιοδοξώ πως θα είμαι στη Ρωσία»

Ο Μάνουελ Νόιερ ελπίζει πως θα δώσει κανονικά το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος υποβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο σε προπόνηση, χειρουργήθηκε και αρχικά είχε εκτιμηθεί πως θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί ξανά τον Ιανουάριο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και το ιατρικό επιτελείο των Βαυαρών εκτίμησε τώρα πως τον επόμενο μήνα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος γκολκίπερ είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό και τον περασμένο Απρίλιο, με συνέπεια να χάσει το φινάλε της περασμένης σεζόν. Επέστρεψε στα γήπεδα στα τέλη Αυγούστου και πρόλαβε να παίξει σε τρία ματς πρωταθλήματος και την πρεμιέρα του Champions League με την Αντερλεχτ, πριν τεθεί εκ νέου νοκ-άουτ.

Ο γκολκίπερ της Μπάγερν άρχισε τρέξιμο υπό την επιτήρηση του προπονητή αποκατάστασης της ομάδας και τον επόμενο μήνα θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της Μπάγερν. Σχετικά με το Μουντιάλ, ο Νόιερ αρκέστηκε ν’ αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μεγάλη βελτίωση. Αισιοδοξώ πως θα είμαι στη Ρωσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ