Σκαλόνι «Ο Μέσι ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό κι έπρεπε να τον αφήσω εκτός»

Σκαλόνι «Ο Μέσι ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό κι έπρεπε να τον αφήσω εκτός»

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Λιονέλ Μέσι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Αργεντινής για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Αργεντινή έχει υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι Ο Λιονέλ Σκαλόνι, άφησε εκτός αποστολής τον Λιονέλ Μέσι.

Ο «Pulga» δεν δώσει το «παρών» κόντρα σε Χιλή (28/1) και Κολομβία (2/2) και ο προπονητής του στην «Αλμπισελέστε» εξήγησε ότι πήρε την απόφαση αυτή, λόγω της περιπέτειας του άσου της Παρί με τον κορωνοϊό.

Ο Σκαλόνι δεν θα ταξιδέψει ούτε ο ίδιος στη Χιλή καθώς παραμένει θετικός και ξέρει την επικινδυνότητα της κατάστασης. Προσπάθησε να να προφυλάξει τον παίκτη του όσο καλύτερα μπορούσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φυσικά θα θέλαμε να έχουμε τον Μέσι μαζί μας. Έχω μιλήσει μαζί του και μου είπε ότι ο κορωνοίός τον χτύπησε σκληρά. Είναι σημαντικό για εκείνον να γίνει καλά και γι αυτό αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο να μείνει με το σύλλογο του.

Ο Άνχελ (Ντι Μαρία) είναι πολλά χρόνια στην εθνική ομάδα και είναι ένας τύπος που μεταδίδει πολλά στους συμπαίκτες του και είναι αγαπητός. Σε αυτό, δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Το ερώτημα για το περιβραχιόνιο είναι αρκετά λογικό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ