Μπαλοτέλι: «Η Ιταλία με εμένα θα κέρδιζε πιο εύκολα το Euro»

Μπαλοτέλι: «Η Ιταλία με εμένα θα κέρδιζε πιο εύκολα το Euro»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στις τάξεις της «σκουάντρα τζούρα» έπειτα από τρία χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αν βρισκόταν και εκείνος στο πρόσφατο Euro τότε η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα κέρδιζε πιο εύκολα το τρόπαιο.

Ο Super Mario επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια στις τάξεις της Εθνικής Ιταλίας, και στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε, ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι συμπεριέλαβε το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι στη πρώτη συγκέντρωση στο Κοβερτσάνο.

Ο Ιταλός επιθετικός κατάφερε να εξαργυρώσεις τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την φανέλα της Ντεμιρσπόρ στη Τουρκία, και επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Ο Μπαλοτέλι ρωτήθηκε για την πορεία της «σκουάντρα τζούρα» προς την κατάκτηση του πρόσφατου Euro, με την απάντηση του να είναι όλα τα λεφτά…

«Ειλικρινά; Λίγο το είδα, γιατί με πονάει να το κοιτάζω. Κι αν μου λείπει; Πολύ. Αν αυτή η ομάδα κέρδισε το Euro χωρίς εμένα, είναι επειδή το άξιζε 200%. Σίγουρα αν ήμουν καλά και είχα παίξει σ’ αυτό το Euro ίσως το κερδίζαμε πιο εύκολα», υποστήριξε ο Μπαλοτέλι στο Le Lene.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ