Μεγάλες εκπλήξεις στις πρώτες κλήσεις του Πογέτ – 40 παίκτες στο πλάνο

Μεγάλες εκπλήξεις στις πρώτες κλήσεις του Πογέτ – 40 παίκτες στο πλάνο

Πως προετοιμάζει το έδαφος ο Γκουστάβο Πογέτ για το ντεμπούτο του στην Εθνική μέσα στον Μάρτιο.

Δύο φιλικά παιχνίδια έχει εντός Μαρτίου η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στις 25 του μήνα απέναντι στη Ρουμανία και τρεις μέρες αργότερα κόντρα στο Μαυροβούνιο. Στο νέο ξεκίνημα με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, ο οποίος προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και ήδη έχει αρχίσει τις πρώτες του επαφές.

Ο Ουρουγουανός προπονητής είδε από κοντά αρκετά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, με τελευταίο αυτό της περασμένης Κυριακής στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Έχει βγάλει μάλιστα ένα πρώτο πλάνο για τις κλήσεις, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν εντός του επόμενου δεκαημέρου. Και σε αυτές θα υπάρχουν εκπλήξεις.

Δεν αποκλείεται ο νέος «εκλέκτορας» της Εθνικής ομάδας να καλέσει έως και 40 ποδοσφαιριστές την πρώτη φορά προκειμένου να δοκιμάσει διάφορα πράγματα. Ωστόσο στο μυαλό του σίγουρα έχει 20-25 παίκτες που έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. Και μάλιστα με πολλούς απ’ αυτούς είναι ήδη σε επικοινωνία. Έχει μιλήσει τηλεφωνικά μαζί τους, τους έχει αναλύσει το πλάνο του και προσπαθεί ήδη να χτίσει μια καλή σχέση.

Σε αυτό το πλάνο του Πογέτ υπάρχουν και οι «κομμένοι» επί Φαν Σιπ. Παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μανωλάς, ο Σιόβας είναι μέσα στο μυαλό του Πογέτ. Επιπλέον, θα δούμε στις κλήσεις και εκπλήξεις, κυρίως στην επιθετική γραμμή που ο Πογέτ έχει εντοπίσει το πρόβλημα.

Η κλήση του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού θεωρείται δεδομένη, ενώ κοντά στην Εθνική ομάδα βρίσκεται και ο Ευθύμης Κουλούρης με τις εμφανίσεις που κάνει απέναντι στον Ατρόμητο.

Γενικά τα δύο πρώτα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ρουμανία είναι πολύ σημαντικά στο μυαλό του Ουρουγουανού προπονητή, ο οποίος θέλει ένα καλό ξεκίνημα και θέλει να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν πως από εδώ και πέρα θα υπάρξει δικαιοσύνη στις κλήσεις. Αρκεί να του το… επιτρέψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ