Με 100% πληρότητα το Ιταλία-Β. Μακεδονία στο Παλέρμο

Με 100% πληρότητα το Ιταλία-Β. Μακεδονία στο Παλέρμο

Ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Σπεράντζα, ανακοίνωσε πως στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Β. Μακεδονία κατ' εξαίρεση το γήπεδο θα έχει πληρότητα 100%.

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το στάδιο «Μπαρμπέρα» του Παλέρμο στις 24 Μαρτίου, όταν η Ιταλία θα υποδεχθεί τη Βόρεια Μακεδονία, στον ημιτελικό των πλέι-οφ για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ρομπέρτο Σπεράντζα, αν και η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα στα ανοιχτά γήπεδα βρίσκεται στο 75%, λόγω της σημασίας του εν λόγω αγώνα θα γίνει εξαίρεση και θα επιτραπεί να γεμίσει το στάδιο, χωρητικότητας περίπου 36.000 θεατών, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιδιώξουν να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προκειμένου να πάρει την πρόκριση για το Κατάρ, η «σκουάντρα ατζούρα» θα χρειαστεί να ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας και στη συνέχεια να επικρατήσει του νικητή της αναμέτρησης μεταξύ της Πορτογαλίας και της Τουρκίας.

Ο Ρομπέρτο Σπεράντζα ανακοίνωσε επίσης ότι αίρεται η υποχρέωση χρήσης μάσκας για τους θεατές σε ανοιχτά γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ