Με Κίτσο και Τζόλη η Εθνική Ελπίδων κόντρα σε Λιχτενστάιν και Πορτογαλία

Με Κίτσο και Τζόλη η Εθνική Ελπίδων κόντρα σε Λιχτενστάιν και Πορτογαλία

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε τις επιλογές του για τα ματς της Εθνικής Ελπίδων με Λιχτενστάιν και Πορτογαλία ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 και ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή για τα δυο αυτά τα παιχνίδια επιλέγοντας συνολικά 25 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γαλανόλευκης είναι και ο Φώτης Κίτσος του Ολυμπιακού, ο οποίος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών μιας και τον εμπιστεύεται αρκετά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, το μεγάλο όνομα ακούει στο όνομα Χρήστος Τζόλης, που δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα αλλά θα αγωνιστεί με την Ελπίδων στα δυο σημαντικά ματς που έχει να δώσει. Κανονικά στην αποστολή είναι και οι Κώστας Τζολάκης, Λευτέρης Λύρατζης, Βασίλης Σουρλής, Χάρης Τσιγγάρας, αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Τερματοφύλακες: Χριστογιώργος Νίκος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Τζολάκης Κώστας
Αμυντικοί: Αντζουλάς Γιώργος, Χριστόπουλος Γιάννης, Κίτσος Φώτης, Διαμαντής Αποστόλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μιχελής Νίκος, Ζαγαρίτης Βασίλης.
Μέσοι: Αθανασακόπουλος Ανδρέας, Μπότος Φοίβος-Ιωάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Λιάσος Άγγελος, Λώλης Αλέξανδρος, Σαρδέλης Γιάννης, Σουρλής Βασίλης, Θυμιάνης Κώστας, Τσιγγάρας Χάρης.
Επιθετικοί: Χριστόπουλος Ευθύμης, Γρίβας Φρίξος, Ιωαννίδης Φώτης, Κοσίδης Μιχάλης, Τζόλης Χρήστος.

Οι δυο αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων θα διεξαχθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00 στις 25 και 29/3.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στις 16:00.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι συγκεντρωνόμαστε ξανά ύστερα από τόσους μήνες, αφού η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί ως ομάδα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τους κρίσιμους αγώνες με το Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στην Τρίπολη.

Στο μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας θέλουμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εξελίξουμε τα καλά στοιχεία που διαθέτουμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους.

Η πίστη στις ικανότητές μας, η δίψα για διάκριση και κυρίως το ομαδικό πνεύμα θα αποτελέσουν οδηγό μας και για τους δύο αυτούς αγώνες», ανέφερε ο Γιώργος Σίμος στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ