Εμπαπέ: «Δεν πρόκειται για… επανάσταση»

Εμπαπέ: «Δεν πρόκειται για… επανάσταση»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε την δική του εξήγηση για την απουσία του από εκδήλωση χορηγών της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για επανάσταση.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στη συμφωνία που είχε υπογράψει με τη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου το 2017 υπήρχε ο όρος ότι ο Γάλλος θα πρέπει να δίνει το παρόν σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και ως αντάλλαγμα κάθε παίκτης λαμβάνει 25.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται με τους «τρικολόρ».

Βέβαια η ομοσπονδία είναι αρκετά δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά του 23χρονου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς αρνήθηκε να βρεθεί σε φωτογράφιση των χορηγών της ομοσπονδίας, ωστόσο ο Εμπαπέ απάντησε για το συγκεκριμένο ζήτημα λέγοντας πως δεν πρόκειται για κάποια είδους… επανάσταση.

Ουσιαστικά αυτό που φαίνεται είναι πως ο Εμπαπέ θέλει να επαναδιαπραγματευτεί την συγκεκριμένη συμφωνία ενώ όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά τα χρήματα αυτά ο Γάλλος άσος θέλει να τα προσφέρει για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάτι που κάνει από το 2017.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Εμπαπέ: 

«Δεν είναι σε καμία περίπτωση… επανάσταση. Μοναδική μου πρόθεση να μεταφέρω τις γραμμές. Αρκετές φορές τα τελευταία τρία χρόνια έχω αναφερθεί στο θέμα με την Ομοσπονδία όσον αφορά τις συνθήκες της συμφωνίας, η οποία δεν επιτρέπει την εικόνα του ποδοσφαίρου να αναπτυχθεί με βάση τον σεβασμό και τις αξίες, όχι μόνο προς την Εθνική αλλά και προς κάθε ποδοσφαιριστή».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ