Εσθονία-Κύπρος 0-0: Κράτησε το μηδέν στο Ταλίν και ελπίζει σε παραμονή η Κύπρος

Εσθονία-Κύπρος 0-0: Κράτησε το μηδέν στο Ταλίν και ελπίζει σε παραμονή η Κύπρος

Η Κύπρος έφυγε με το μηδέν από το Ταλίν και την αναμέτρηση με την Εσθονία, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στο Group C του Nations League.

Η Κύπρος έφυγε αλώβητη από την «A. Le Coq Arena» και ελπίζει σε παραμονή στο Group C του Nations League. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία στο Ταλίν και στις 29 Μαρτίου θα επιδιώξει να τελειώσει τη… δουλειά στην έδρα της.

Οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. Στο 22ο λεπτό, η Κύπρος έφτασε μια ανάσα από το γκολ, με το τρομερό σουτ του Παπουλή να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιγκόνεν!

Στο δεύτερο ημίχρονο,  πιο κλασική ευκαιρία για τους Κυπρίους χάθηκε στο 76’. Ο Παπουλής έδωσε κάθετη πάσα στον Χριστοφή, αυτός σέντραρε συρτά και ο Ιωάννου έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 85΄, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί με το γκολ του Σάπινεν να ακυρώνεται έπειτα και από τη χρήση του VAR.

Θυμίζουμε, πως ο νικητής του ζευγαριού θα συμπληρώσει τον όμιλο της Ελλάδας.

Εσθονία (Τόμας Χέμπερλι): Ιγκόνεν, Ταμ, Κλάβαν, Μετς, Πασκότσι (80′ Πούρι), Κάιτ, Κρέιντα, Βασίλιεφ, Όγιαμα, Άνιερ (72′ Ζενιόφ), Σάπινεν (90’+3 Σοργκά).

Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Παναγιώτου, Χ. Κυριάκου, Γκόγκιτς, Αντωνίου, Αρτυματάς, Κάστανος, Ιωάννου, Παπουλλής (90’+2 Ν. Σπόλιαριτς), Πίττας (70′ Χριστοφή), Π. Σωτηρίου (90’+2 Κακουλλής).

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ