Ντεμπούτο για Πογιέτ, νέο ξεκίνημα για την Εθνική

Ντεμπούτο για Πογιέτ, νέο ξεκίνημα για την Εθνική

Το νέο κεφάλαιο για την Εθνική μας ομάδα με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της αρχίζει σήμερα με το φιλικό παιχνίδι με τη Ρουμανία (20:15).

Νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα! Η εποχή Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική αρχίζει από σήμερα ουσιαστικά, που η «γαλανόλευκη» θα κοντραριστεί με τη Ρουμανία σε μία φιλική αναμέτρηση στις 20:15.

Φυσικά, τα «φώτα» είναι όλα πάνω στον 54χρονο τεχνικό, που απόψε θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της εθνικής ομάδας της πατρίδας μας. Και παρά το γεγονός πως πρόκειται για ανεπίσημο παιχνίδι, έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε κάποιες από τις πρώτες σκέψεις του άλλοτε κόουτς της ΑΕΚ.

Η πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε ως προπονητής της Εθνικής ο Ουρουγουανός προπονητής για τα δύο φιλικά με Ρουμανίο και Μαυροβούνιο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Λύρατζης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού έχω το μυαλό μου στη νίκη. Δεν είναι τελικός όμως. Θέλω να δω. Αυτό που θέλω να κάνω από τον πάγκο είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Το τέλειο θα ήταν να δούμε πράγματα που έχουμε κάνει και να κερδίσουμε», ήταν κάποια από τα λόγια του Πογέτ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εν όψει της αποψινής αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ