Ετοιμάζει αλλαγές ο Πογέτ – Έτσι θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πογέτ – Έτσι θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Γκουστάβο Πογέτ σε σχέση με τη Ρουμανία και το 4-3-3 που δεν αλλάζει από τον Ουρουγουανό τεχνικό

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Ελλάδος, καθώς στο ντεμπούτο του η «γαλανόλευκη» νίκησε με 1-0 τη Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπό τις οδηγίες του Ουρουγουανού τεχνικού έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και κάτι ανάλογο θέλει να δει και σήμερα ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Πογέτ μετά τα όσα είδε στο ματς με τους Ρουμάνους αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς όμως να πειράξει τον σχηματισμό και το 4-3-3 μιας και μοιάζει να λειτουργεί ορθολογικά.

Από εκεί και πέρα όμως θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν πάνω από 4-5 αλλαγές σε πρόσωπα για το φιλικό ματς της Δευτέρας (21:00). Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις ο Πογέτ φαίνεται πως σκέφτεται να ξεκινήσει ο Γούτας αντί του Μαυροπάνου ή του Χατζηδιάκου, ο Λύρατζης να παίξει σαν δεξιός μπακ αντί του Ρότα και ο Παυλίδης να πάει για φορ αντί του Γιακουμάκη.

Ωστόσο, ο Ουρουγουανός σκέφτεται και τους Μπακασέτα και Αλεξανδρόπουλο για τη βασική ενδεκάδα, με τον πρώτο εφόσον παίξει να παίρνει τη θέση του Μάνταλου, ενώ ο μέσος του Παναθηναϊκού που μπήκε και σαν αλλαγή με τη Ρουμανία, αν παίξει θα αφήσει εκτός έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Σιώπη. Με πιθανότερο τον δεύτερο. Ο Πογέτ ακόμη δεν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα, όμως μοιάζει δεδομένο πως θα κάνει αλλαγές, καθώς είναι και μια ευκαιρία να δοκιμάσει, αλλά και να δει πράγματα…

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Λύρατζης, Γούτας, Κυριακόπουλος, Νικολάου, Ρότα, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Κουρφαλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας, Δουβίκας, Πέλκας, Γιακουμάκης, Κουλούρης, Παυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ