Το μήνυμα του Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό

Το μήνυμα του Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το δικό μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ήταν ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας από τα τελικά του Μουντιάλ, που θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα στο Κατάρ.

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Τραϊκόφσκι έξω από την περιοχή στο 92ο λεπτό, με αποτέλεσμα η Βόρεια Μακεδονία να επικρατήσει με 1-0 της «σκουάντρα ατζούρα» και να διεκδικεί αύριο (29/3) στον τελικό των play offs, την πρόκριση με αντίπαλο την Πορτογαλία στο «Ντραγκάο».

Αναλυτικά έγραψε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα: 

«Θέλαμε να συμμετάσχουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, για τα εξαιρετικά συναισθήματα που προσφέρουν αυτοί οι αγώνες και για να χαρίσουμε χαμόγελα στους Ιταλούς που μας συνόδευσαν πριν από λίγους μήνες στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δυστυχώς, δεν θα είναι έτσι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταματήσουμε. Ξέρουμε πόσο απογοητευμένοι είναι οι Ιταλοί, όπως και εμείς. Αλλά ξέρουμε επίσης ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Το καθήκον μας είναι να φέρουμε την εθνική ομάδα εκεί που της αξίζει και βήμα-βήμα να βρούμε ένα νικηφόρο μέλλον. Φόρτσα Ατζούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ