Ποντάρισμα στο 2.18

Ποντάρισμα στο 2.18

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.

Κόστα Ρίκα – ΗΠΑ (04:05): Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο ‘Estadio National’ για την 14η και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής. Το ξεκίνημα της Κόστα Ρίκα στη διαδικασία ήταν εξόχως προβληματικό. Στα επτά πρώτα παιχνίδια της είχε απολογισμό μόλις μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Όμως στα έξι ματς που ακολούθησαν έχτισε αήττητο με μια ισοπαλία και πέντε νίκες, εκ των οποίων οι τρεις συνεχόμενες στα τρία τελευταία παιχνίδια. Σε πρώτη εξασφάλισε την 4η θέση που την στέλνει στα νοκ άουτ. Με 22 βαθμούς είναι στο +4 από τον Παναμά και δεν κινδυνεύει. Σε περίπτωση νίκης ωστόσο, μπορεί να ελπίζει σε απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ.

Για τις ΗΠΑ η κατάσταση είναι πιο απλή. Μετά το 5-1 επί του Παναμά ανέβηκαν στην 2η θέση, καθώς υπερέχουν στην ισοβαθμία (25) του Μεξικού. Επομένως ο βαθμός της ισοπαλίας, αυτομάτως θα στείλει την ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Τα σενάρια φυσικά εξαρτώνται και από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Μεξικού με το Ελ Σαλβαδόρ. Στην χειρότερη των περιπτώσεων ωστόσο, οι ΗΠΑ θα είναι στην 4η θέση και τα νοκ άουτ. Πρόκειται πάντως για ακραίο σενάριο, αφού θα πρέπει να ηττηθούν με πολύ μεγάλη διαφορά τερμάτων. Για ό,τι μπορεί να σημαίνει ενόψει της αναμέτρησης στο ‘Estadio National’, η Κόστα Ρίκα δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από τις ΗΠΑ.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Κόστα Ρίκα – ΗΠΑ (04:05): Οι επιλογές στην επίθεση είναι περιορισμένες για την Κόστα Ρίκα. Στηρίζεται κυρίως στις εμπνεύσεις του Τζόελ Κάμπελ, που με 23 γκολ είναι στην 8η θέση των σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας. Η δημιουργία έρχεται δύσκολα, το ίδιο και η εκτέλεση. Έλλειμμα που αντισταθμίζεται από την πειθαρχία, τη συνοχή, τους ξεκάθαρους ρόλους, τη συμπαγή άμυνα και το τρομερό πείσμα που βγάζουν οι παίκτες στο χορτάρι. Οι ΗΠΑ διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα από τη μέση και μπροστά, έχουν σαφώς περισσότερες λύσεις στο σετ παιχνίδι και βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία (2η καλύτερη επίθεση πίσω από τον Καναδά). Την ίδια στιγμή καταφέρνουν να εμπνέουν εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν και παρουσιάζονται με αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι αυτοί που ‘καίγονται’ για το τρίποντο, αλλά στην ουσία δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Όχι μόνο γιατί το τρίποντο δεν τους εξασφαλίζει απόλυτα, αλλά και γιατί στη χειρότερη θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία για πρόκριση. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ξέρουν ότι θα πρέπει να χάσουν με πολλά για να κινδυνέψουν, περίπτωση αποκλεισμού τους δεν υφίσταται και ο βαθμός τους βολεύει μια χαρά. Κρίσιμο ματς μεν, όχι τέτοιο όμως που να σηκώνει… κρυφτούλι και σκοπιμότητα. Πολύ πιθανή η ισοπαλία, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημείο. Και θα πάμε στοίχημα με το G/G στο 2.18 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Παναμάς – Καναδάς (04:05): Καλύτερη ομάδα ο Καναδάς. Με διαφορά. Και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Αλλά πάμε με προσοχή. Στο στοίχημα βρίσκουμε υψηλές αποδόσεις, ακόμη και στο «διπλό» (2.15). Στον πρώτο γύρο, έτσι για την ιστορία, ο Καναδάς νίκησε 4-1, με ανατροπή! Δεν υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο στις δύο ομάδες.

Ο Παναμάς έχασε και τις τελευταίες του ελπίδες για πρόκριση, έστω για την 4η θέση. Και τις έχασε μετά την ήττα του με 5-1 από τις ΗΠΑ και τη νίκη που πήρε η Κόστα Ρίκα κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ. Δεν είχε κακή παρουσία (18 βαθμούς με 5-3-5, 16-19 γκολ) και θέλει να κλείσει τα προκριματικά με τον καλύτερο τρόπο. Και τι δυνατός τρόπος με αποτέλεσμα απέναντι στην κορυφαία ομάδα των προκριματικών.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ο Καναδάς θριάμβευσε με 4-0 κόντρα στην Τζαμάικα και προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Πρώτη πρόκριση μετά από 36 χρόνια! Και μας δικαίωσε στο στοίχημα με την επιλογή μας. Έχει κάνει έναν φανταστικό προκριματικό γύρο με 28 βαθμούς (8-4-1, 23-6) και είναι χαρακτηριστικό πως τη μοναδική της ήττα την έκανε στη 12η αγωνιστική, στο προτελευταίο παιχνίδι, το 1-0 από την Κόστα Ρίκα (25/3).

Παναμάς – Καναδάς (04:05): Στα γκολ θα μείνω σε αυτήν την αναμέτρηση. Και έχω συγκεκριμένο λόγο. Ο Παναμάς έχει αποκλειστεί. Ο Καναδάς έχει προκριθεί και υπάρχει ενθουσιασμός. Κίνητρο ουσιαστικό δεν υπάρχει, πέρα από το ότι οι φιλοξενούμενοι θέλουν και την πρώτη θέση. Αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει τις δύο ομάδες να παίξουν πιο απελευθερωμένα. Άρα, Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο εξαιρετικό 2.42 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ