Κι όμως, οι Ιταλοί ελπίζουν ακόμα για το Κατάρ!

Κι όμως, οι Ιταλοί ελπίζουν ακόμα για το Κατάρ!

Η ομοσπονδία του Ιράν αποφάισε να απαγορεύσει την παρουσία γυναικών στον αγώνα με τον Λίβανο, με τη FIFA να βάζει στο «μικροσκόπιο» την υπόθεση και την Ιταλία να ελπίζει σε έναν αποκλεισμό που θα τη στείλει στο Κατάρ!

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα, ωστόσο στην Ιταλία δεν έχουν καταφέρει ακόμα να… χωνέψουν την τεράστια τους αποτυχία απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία που στέρησε στους πρωταθλητές Ευρώπης να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Κι όμως, η Σκουάντρα Ατζούρα μοιάζει να κρατάει ακόμα μερικές ελπίδες. Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο λόγος που οι Ιταλοί πιστεύουν σε μία… πρόκριση από το «πουθενά», έχει να κάνει με το Ιράν και την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στις γυναίκες.

Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη απόφαση της ομοσπονδίας του Ιράν έχει βάλει σε σκέψεις την FIFA και μάλιστα η παγκόσμια συνομοσπονδία φέρεται να «τσεκάρει» ακόμα και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι Ιταλοί ευελπιστούν πως εφόσον γίνει αυτό, η θέση του Ιράν θα δοθεί στην χώρα που είναι υψηλότερα στο Raking. Τι σημαίνει αυτό; Πως εάν το Ιράν όντως αποκλειστεί, τότε η Ιταλία θα πάρει μια… wild card και θα ταξιδέψει για το Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ