Εθνική Ελλάδας: «Το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου αν αγωνιστώ» δήλωσε ο Ρέτσος

Εθνική Ελλάδας: «Το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου αν αγωνιστώ» δήλωσε ο Ρέτσος

Ο Παναγιώτης Ρέτσος χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Κροατία ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής του, ενώ αποκάλυψε με ποιον θα ήθελε να ανταλλάξει φανέλες

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το ματς με της Εθνικής μας με την Κροατία και το χαρακτήρισε το πιο σημαντικό της ζωής του ενώ τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάει στο Ζάγκρεμπ για τη νίκη. Παράλληλα, ανέφερε ότι προτιμάει να παίζει στη θέση του στόπερ, ενώ θα ήθελε να ανταλλάξει φανέλες με τον Μόντριτς.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε στην Εθνική ομάδα. Πιστεύω πως Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης θα είναι καλά, τους χρειαζόμαστε, είναι μεγάλες προσωπικότητες και αισθανόμαστε τυχεροί που είναι μαζί μας.

Το θέμα του Μανωλά ήταν πολύ απρόοπτο και μας δυσαρέστησε, δεν υπήρχε λόγος για αυτή την αναστάτωση. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και πιστεύω στην πρόκριση» ανέφερε αρχικά σχετικά με τραυματίες και απουσίες για να συνεχίσει:

«Αν αγωνιστώ θα είναι το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου, θα κρίνει το μέλλον της Εθνικής γιατί το Μουντιάλ είναι η σημαντικότερη διοργάνωση  που μπορεί να ζήσει κάθε πρωταγωνιστής. Εύχομαι να το ζήσω σε τόσο μικρή ηλικία, θα δώσω τα πάντα. Είμαι πολύ τυχερός και εύχομαι να έχουμε συνέχεια».

Για τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί: «Όπου με βάζει ο προπονητής θα παίζω. Μου αρέσει πιο πολύ η θέση του στόπερ, σαν δεξί μπακ έχεις περισσότερες επιθετικές επιλογές. Δεν υπάρχει τέτοια ερώτηση όμως στο γερμανικό πρωτάθλημα, είναι τρομερό το συναίσθημα να παίζεις σε αυτά τα γήπεδα και με αυτόν τον κόσμο.

Έχουμε το λεγόμενο καλό άγχος, δεν φοβόμαστε, ίσα-ίσα είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως την Κροατία γιατί η Εθνική έχει δείξει πως είναι καλύτερη απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους».

Για τον παίκτη που θα άλλαζε φανέλα από τους Κροάτες:
 «Με τον Μόντριτς αλλά και ο Σρνα είναι μεγάλη προσωπικότητα. Είναι το τελευταίο που με απασχολεί πάντως, με νοιάζει μόνο να πάρουμε τη νίκη και μπορούμε να το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ