Κιελίνι: Aποχωρεί από την εθνική Ιταλίας

Κιελίνι: Aποχωρεί από την εθνική Ιταλίας

Η εθνική Ιταλίας δεν τα κατάφερε να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς γνώρισε την ήττα από την Βόρεια Μακεδονία και ο Κιελίνι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

Ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ του 2022 παραμένει «πληγή» για την εθνική Ιταλίας. Απογοητεύοντας με την εμφάνιση τους και κυρίως με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βόρεια Μακεδονία με 1-0, οι πρωταθλητές Ευρώπης, μένουν εκτός από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού, που θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα, στα γήπεδα του Κατάρ. Μετά τον αποκλεισμό αυτό ο Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοίνωσε πως πλησιάζει η ώρα για ν’ αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, ο οποίος θα κλείσει τα 38 του χρόνια τον Αύγουστο, ανακοίνωσε πως το φιλικό ματς κόντρα στην Αργεντινή τον Ιούνιο αναμένεται να είναι το τελευταίο με τη φανέλα των «ατζούρι»:

«Αποφάσισα πως θα αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο ματς κόντρα στην Αργεντινή που θα δώσουμε στο Γουέμπλεϊ. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου με την ομάδα σε ένα στάδιο που έζησα ένδοξες στιγμές, κατακτώντας το EURO. Θα ήθελα να πω το αντίο στην εθνική μου ομάδα, έχοντας μια όμορφη και ωραία ανάμνηση.»

Ο έμπειρος στόπερ αγωνίζεται στην «σκουάντρα ατζούρα» από το 2000 και έχει 115 συμμετοχές και 8 γκολ. Επίσης Λορέντζο Ινσίνιε, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο εξετάζουν το ενδεχόμενο, να μην αγωνιστούν ξανά με τα χρώματα των «ατζούρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ