Φαν Χάαλ: «Ο Φαν Ντάικ θα παίξει με το Βέλγιο και μετά θα τον στείλω για διακοπές»

Φαν Χάαλ: «Ο Φαν Ντάικ θα παίξει με το Βέλγιο και μετά θα τον στείλω για διακοπές»

Στην αποκάλυψη πως μετά το ματς με το Βέλγιο θα αποδεσμεύσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από την εθνική Ολλανδίας, προκειμένου να ξεκουραστεί προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Λουίς Φαν Χαάλ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είχε μια αρκετά απαιτητική χρονιά με την Λίβερπουλ, αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνίστηκε σε 51 επίσημα ματς με τη φανέλα των «Reds» παίζοντας μάλιστα σε τρείς τελικούς: League Cup, FA Cup και Champions League.

Φυσικά το συγκεκριμένο γεγονός το γνωρίζει καλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας και παρά το γεγονός πως ακολουθούν τέσσερα ματς για τους «οράνιε» στο Nations League, αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον παίκτη του.

Ναι με τον κάλεσε στην αποστολή των οράνιε, ωστόσο ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου πως θα τον χρησιμοποιήσει μόνο στο πρώτο από τα τέσσερα ματς που έρχονται, αυτό με το Βέλγιο την ερχόμενη Παρασκευή (3/6), με τον προπονητή των οράνιε να αποκαλύπτει πως μετά από τον αγώνα αυτό θα στείλει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό για διακοπές.

«Ο Φαν Ντάικ προερχόταν από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και έπαιξε σχεδόν σε 60 ματς φέτος. Έπαιξε περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλο παίκτη της Premier League.

Είναι προφανές πως βρίσκεται στο τέρμα του δρόμου τη φετινή σεζόν, έτσι δεν είναι; Υπήρχε λόγος που δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.

Όποιος ξέρει τον Βίρτζιλ, γνωρίζει ότι θέλει να παίζει πάντα αλλά θα πρέπει να ακούσουμε και τον γιατρό. Ποιος είμαι εγώ για να διαφωνήσω;», δήλωσε αρχικά ο Φαν Χάαλ, για να συμπληρώσει με νόημα:

«Έπρεπε να τον καλέσω αφού ήταν στο πλαίσιο της αξιολόγησης που έκανα για κάθε παίκτη μετά από το τελευταίο διεθνές μας παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία. Θα αγωνιστεί με το Βέλγιο και μετά από την αξιολόγηση και τον ιατρικό έλεγχο, μπορεί να πάει για διακοπές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ