Οι δύο «ζωγραφίες» του Ντι Μαρία που έδωσαν δύο τίτλους στην Αργεντινή (vids)

Οι δύο «ζωγραφίες» του Ντι Μαρία που έδωσαν δύο τίτλους στην Αργεντινή (vids)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν αυτός που ουσιαστικά... καθάρισε το Finalissima για την Αργεντινή. Ήταν επίσης αυτός που έδωσε στην «Αλμπισελέστε» το Copa America μέσα στο «Μαρακανά»!

Υπερ-πρωταθλήτρια κόσμου η Αργεντινή. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιξε μονάχα μια ομάδα, η «Αλμπισελέστε» έκανε… πλάκα στη Σκουάντρα Ατζούρα και επικράτησε με 3-0 στο Finalissima, κατακτώντας το διηπειρωτικό.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας (και δικαίως) ωστόσο για την Αργεντινή, ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν καταλυτικός για ακόμη μια φορά. Ο σούπερ σταρ πρώην πλέον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απολαυστικός και ουσιαστικά ήταν εκείνος που «καθάρισε» το παιχνίδι με την Ιταλία, όταν σημείωσε το 2-0 με ένα «μυθικό» τελείωμα απέναντι στον Ντοναρούμα, τον οποίο «κρέμασε» άψογα.

Όπως είχε κάνει και απέναντι στον Έντερσον λίγους μήνες νωρίτερα. Τότε ο Ντι Μαρία είχε σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ μέσα στο «Μαρακανά» στον τελικό με τη Βραζιλία για το Copa America. Και τελικά αυτό το γκολ έκρινε τον νικητή και τον πρωταθλητή.

Με δύο… σχεδόν ίδια γκολ, ο Ντι Μαρία χάρισε στην «Αλμπισελέστε» δύο κούπες μέσα σε 11 μήνες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ