Ρόμπερτσον: «Δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο, ήταν απογοητευτικό»

Ρόμπερτσον: «Δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο, ήταν απογοητευτικό»

Ο Άντι Ρόμπερτσον τα είπε... έξω από τα δόντια μετά την ήττα της Σκωτίας από την Ουκρανία στο ματς για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αρχηγός της εθνικής Σκωτίας Άντι Ρόμπερτσον, δεν «μάσησε τα λόγια του» για την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας, στον αγώνα για τα play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ουκρανία και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους μετά την ήττα (3-1) στην Γλασκώβη που έβαλε τέλος στις ελπίδες, για επιστροφή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο από 24 χρόνια.

Τα γκολ των Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ και Ντόβμπικ οδήγησαν την Ουκρανία σε νίκη 3-1 στον πρώτο επίσημο αγώνα της εθνικής ομάδας, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην χώρα τους. Οι Ουκρανοί θα αντιμετωπίσουν την Ουαλία την Κυριακή για μια θέση στο Κατάρ.

«Είναι πολύ απογοητευτικό καθώς περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το παιχνίδι. Οι προηγούμενες εμφανίσεις μας, ήταν πολύ καλές, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν εμφανισθήκαμε στο γήπεδο», είπε ο Ρόμπερτσον στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο φεύγει για άλλα τέσσερα χρόνια… Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι συγγνώμη για τους φιλάθλους μας εδώ και πίσω στο σπίτι».

Η Σκωτία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 πριν μειώσει με τέρμα του ΜακΓκρέγκορ στο 79ο λεπτό, αλλά νικήθηκε από μια ανώτερη ουκρανική ομάδα που αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο πίσω στην πατρίδα.

Ο αναπληρωματικός Ντόβμπικ σφράγισε τη νίκη στις καθυστερήσεις με ένα γκολ στην αντεπίθεση, αφού η Σκωτία έπαιξε επιθετικά αναζητώντας την ισοφάριση.

«Έπρεπε να προσπαθήσουμε και να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέραμε δυστυχώς. Μετά από μια πραγματικά θετική πορεία, απόψε απογοητεύσαμε και απογοητευθήκαμε», επεσήμανε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ