Times: «Η Σαουδική Αραβία θα ζητήσει την ανάληψη του Μουντιάλ 2030 μαζί με Αίγυπτο και Ελλάδα» (pic)

Times: «Η Σαουδική Αραβία θα ζητήσει την ανάληψη του Μουντιάλ 2030 μαζί με Αίγυπτο και Ελλάδα» (pic)

Oι Times αποκαλύπτουν ότι σε λίγες εβδομάδες οι Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος και Ελλάδα θα ανακοινώσουν την προσφορά τους για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030

Ακόμα ένα δημοσίευμα που φαίνεται πως η Ελλάδα, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία θα κάνουν πρόταση για την διεξαγωγή του Μουντιάλ 2030.

Σύμφωνα με τους Τimes και αυτό το Μουντιάλ θα διεξαχθεί χειμώνα λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών ενώ γίνεται αναφορά στην συνάντηση του Τάκη Μπαλτάκου με τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη σχέση του Κριστιάν Καρεμπέ με τον προπονητή της Ναντ (pics,vids)

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

Όπως και με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ φέτος, εάν η προσφορά είναι επιτυχής, το τουρνουά θα πρέπει να διεξαχθεί το χειμώνα για να αποφευχθούν οι ακραίες θερμοκρασίες του Ιουνίου/Ιουλίου.

Γίνεται κατανοητό ότι η Σαουδική Αραβία θα είναι ο κύριος έταιρος και θα πληρώνει ή τουλάχιστον θα συνεισφέρει στο κόστος υποδομής των άλλων δύο χωρών. Από το 2017, η Σαουδική Αραβία έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο πρόγραμμα για να φέρει αθλητικές εκδηλώσεις στο πλούσιο σε πετρέλαιο κράτος του Κόλπου.

Η υποψηφιότητα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα ήταν μια σοβαρή πρόκληση για την κοινή προσφορά της Ισπανίας και της Πορτογαλίας που υποστηρίζεται από την UEFA, καθώς περιλαμβάνει τρεις συνομοσπονδίες και ως εκ τούτου θα μπορούσε να αντλήσει υποστήριξη από την Ασία και την Αφρική και πιθανώς ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ